Partnere og sponsorer

Stærke løsninger skabes i samarbejde med andre. Derfor arbejder Dansk Annoncørforening sammen med en række partnere og sponsorer, som hver især er med til at skabe værdi for danske markedsførere.


Partnere

Kromann Reumert
www.kromannreumert.com

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København, Aarhus og London. De omtrent 550 medarbejdere, hvoraf cirka 300 er jurister, dækker tilsammen en lang række af specialområder. Kromann Reumert afholder juridiske seminarer for Dansk Annoncørforening og rådgiver medlemmerne via foreningens hotline.

 

IAA-uddannelserne
www.iaauddannelserne.dk

IAA Uddannelserne er et internationalt akkrediteret efteruddannelsesprogram til marketingprofessionelle. Uddannelserne følger den amerikanske forening International Advertising Associations overordnede formål og kvalitetsniveau. Et IAA Diploma er et kompetencebevis, der er anerkendt verden over. Dansk Annoncørforenings medlemmer får rabat på IAA Uddannelserne.

 

Future Wise
www.futurewise.dk

Future Wise er engagerede og uafhængige medierådgivere med mangeårig erfaring fra mediebureau. De analyser og rådgiver om medieeffekt, om mediestrategi og om mediepriser og compliance i indkøbsprocessen. Som medlem af Dansk Annoncørforening er det muligt at få rabat på Future Wises hjælp i eksempelvis en kontraktforhandling med et mediebureau eller i en mediebureaupitch.

 


Sponsorer

think-cell
www.think-cell.com

Præsentationssoftwaren think-cell gør det lettere og hurtigere at formidle data og sammenhænge i virksomhedspræsentationer. Programmet fungerer som en tilføjelse til PowerPoint og Excel og tilfører en række avancerede, grafiske funktioner, der gør det enkelt at fremstille komplekse diagrammer.

Blandt de mange muligheder er professionelle water fall-diagrammer, Mekko og Gannt-skemaer. Disse kan opdateres direkte og automatisk gennem tilknyttede Excel-data. Det gør think-cell til et højt værdsat værktøj hos alle, der har arbejdet med det i professionelle sammenhænge.

Dansk Annoncørforening har fået sponseret think-cell gennem virksomheden nonprofit-program.

 

Bliv sponsor

Skriv til adm. direktør Holger Wilcks eller ring 26 210 045, hvis du vil høre mere om mulighederne for et sponsorsamarbejde med Dansk Annoncørforening.