Altid på din side

Sådan bliver du medlem

Ønsker du at blive medlem eller høre hvad et medlemskab kan gøre for jeres brand eller koncern, så ring 72 301 305 eller skriv os en mail.

Send en mail til info@annoncoer.dk

Hvem kan blive medlem?

Alle virksomheder, uanset branche, der markedsfører sig, har gavn af at være medlem af Dansk Annoncørforening. Hvad enten I er en stor annoncør, der vil styrke jeres indflydelse rent politisk, eller en mindre virksomhed med løbende behov for juridisk rådgivning, seminarer, temamøder, analyser eller værktøjer til marketingafdelingen.  

”Vi har været med i Dansk Annoncørforening i mere end 20 år, og alene gennem den juridiske rådgivning er medlemskabet tjent ind flere gange”. – Mads Friis, Managing Director, McDonalds

Hvem er medlem?

Vores medlemmer repræsenterer både Business to Consumer og Business To Business, store som små.

Se vores medlemmer 

Hvad koster det at være medlem?

Medlemsbidraget er baseret på jeres samlede marketingbudget og antal medarbejdere i marketingafdelingen. Når først medlemsbidraget er betalt, er alle vores ydelser som udgangspunkt uden yderligere beregning. Ring 72 301 305 eller send en mail til info@annoncoer.dk for et konkret tilbud på et medlemskab. 


Juridisk rådgivning

Få gratis rådgivning fra advokatfirmatet Kromann Reumert om konkrete kampagner og ideer. Som medlem kan I også få skræddersyet rådgivning til særligt nedsat pris.

En politisk stemme

Dansk Annoncørforening varetager medlemmernes interesserer i EU, nationalt og lokalt og arbejder løbende for at sikre rimelige rammevilkår for markedsføringen.

rådgivning og sparring

Vi står klar med gode råd, sparring og standardkontrakter, når det gælder aftaler med fx reklame- og mediebureauer eller produktionsselskaber.

Stærkt netværk

I bliver en del af et fællesskab med Danmarks førende annoncører og kommer i naturlig betragtning til deltagelse i Danmarks stærkeste jury ved Danish Digital Award.

FAGLIGE ARRANGEMENTER

Hold dig selv og dine medarbejdere opdateret om jura, medietransparens, digitale værktøjer og meget mere med vores løbende arrangementer.

STÆRK VÆRKTØJSKASSE

Vores medlemmer får adgang til vores værktøjskasse med standardaftaler, guidelines, benchmarks og analyser, der giver værdi i det daglige arbejde.


Spørgsmål?

Har du spørgsmål til kontingentet eller medlemskabet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på info@annoncoer.dk