Vil du drive udviklingen af Dansk Annoncørforening?

Dansk Annoncørforening søger visionær direktør, der vil være med til at sætte dagsordenen og gøre en forskel for danske annoncører.

Dansk Annoncørforening er en interesseorganisation, der samler landets største annoncører og virksomheder i et stærkt fællesskab. Vi hjælper vores medlemmer med at få størst muligt udbytte af deres annoncekroner og varetager deres interesser i forhold til medier, bureausamarbejder og politiske instanser.

I dag er annoncemarkedet under store forandringer. Annoncørerne skal forholde sig til digitalisering, nye kanaler, nye samarbejdspartnere, nye konstellationer og nye krav for kunderne. Det giver udfordringer – men også nye muligheder. Derfor er det nødvendigt, at Dansk Annoncørforening revitaliseres, så vi fortsat kan være den bedste sparringspartner og vagthund for medlemmerne.

Til det formål søger foreningen en ny Adm. Direktør til tiltrædelse snarest muligt.

 

Om jobbet

Din primære opgave vil være at udvikle foreningen med fokus på markedet og medlemmerne.

Dit ansvar vil inkludere:

  • Videreudvikling af foreningens vision og strategi i samarbejde med sekretariatet og bestyrelsen.
  • Styrke foreningens udbudte ydelser og oplevet værdi. Herunder bl.a. services, benchmarks, interessevaretagelse og medlemsarrangementer.
  • Sikre øget medlemsengagement og styrke dialogen med nuværende og potentielle medlemmer.
  • Udvikling af kendskabet til Dansk Annoncørforening via netværk, medlemmer, presse, etc.
  • Varetagelse af interesser i udvalg og styrelser.
  • Ledelse af sekretariat.

 

Om dig

Vi forventer, at du har stort engagement og en entusiastisk entreprenørånd. Du magter at være hands-on og have fokus på eksekvering, mens du bevarer det nødvendige, strategiske overblik. Du kender annoncørernes dagligdag og kommer sikkert fra en marketingfunktion eller relevant samarbejdspartner. Det vigtigste er, at du har en grundlæggende indsigt i annoncørernes behov og udfordringer nu og i fremtiden.

Din positive attitude og nysgerrighed gør dig til en særdeles god netværker, og du formår at få folk med dig takket være din troværdighed samt gode kommunikations- og samarbejdsevner. Jobbet indeholder en stor grad af frihed og mulighed til at videreudvikle og sætte dit præg på foreningen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Mette Dyhr på 5148 3228 eller bestyrelsesmedlem Stephanie Illgner på 2137 2969.

Ansøgning og CV sendes senest den 30. august 2017 til info@annoncoer.dk

….

Dansk Annoncørforening er en interesseorganisation, der blev grundlagt helt tilbage i 1947, og nogle af de medlemmer, der var med til at grundlægge foreningen, har været med lige siden. Meget har ændret sig siden dengang, men vores formål er stadig det samme: At skabe de bedst mulige rammer for annoncører i Danmark og varetage deres interesser. Medlemmerne af Dansk Annoncørforening står for omkring 30 procent af al annoncering i Danmark. www.annoncoer.dk

Mia Skjoldstrand