Altid på din side

Sådan bliver du medlem

Ønsker du at blive medlem eller høre hvad et medlemskab kan gøre for jeres brand eller koncern, så ring 72 301 305 eller skriv os en mail.

Send en mail til info@annoncoer.dk

Hvem kan blive medlem?

Alle virksomheder, uanset branche, der markedsfører sig, har gavn af at være medlem af Dansk Annoncørforening. Hvad enten I er en stor annoncør, der vil styrke jeres indflydelse rent politisk, eller en mindre virksomhed med løbende behov for juridisk rådgivning, seminarer, temamøder, analyser eller værktøjer til marketingafdelingen.  

”Vi har været med i Dansk Annoncørforening i mere end 20 år, og alene gennem den juridiske rådgivning er medlemskabet tjent ind flere gange”. – Mads Friis, Commercial Director, McDonalds

Hvem er medlem?

Vores medlemmer repræsenterer både Business to Consumer og Business To Business, store som små.

Se vores medlemmer 

Det koster det at være medlem i 2018

Når vi har kunnet arbejde for de danske annoncører uafbrudt siden 1947, skyldes det, at værdien af et medlemskab overstiger prisen. Kontingentet er baseret på jeres samlede marketingbudget*. På den måde kan også mindre virksomheder få glæde af fordelene til en rimelig pris.

Vi arbejder med følgende otte kontingentkategorier:

Marketingbudget Årskontingent
1 : under 500.000 6.000 kr
2 : fra 1/2 – 2 mio. kr 10.800 kr
3 : fra 2 – 4 mio. kr 15.300 kr
4 : fra 4 – 6 mio. kr 20.100 kr
5 : fra 6 – 10 mio. kr 23.400 kr
6 : fra 10 – 20 mio. kr 26.700 kr
7 : fra 20 – 25 mio. kr 29.800 kr
8 : over 25 mio. kr 33.200 kr

*Marketingbudgettet omfatter i denne forbindelse jeres udgifter til markedsføring i online- og offline-medier. Herunder omkostninger til produktion samt sponsorater og events. 


Juridisk rådgivning

Få gratis rådgivning fra advokatfirmatet Kromann Reumert om konkrete kampagner og ideer. Som medlem kan I også få skræddersyet rådgivning til særligt nedsat pris.

En politisk stemme

Foreningen er høringsberettiget og tager sager op med Forbrugerombudsmanden. Vi sikrer, at danske annoncører bliver hørt, når det gælder markedsføring og lovgivning.

rådgivning og sparring

Vi står klar med gode råd, sparring og standardkontrakter, når det gælder aftaler med fx reklame- og mediebureauer eller produktionsselskaber.

Stærkt netværk

I bliver en del af et fællesskab med Danmarks førende annoncører og kommer i naturlig betragtning til deltagelse i Danmarks stærkeste jury ved Danish Digital Award.

FAGLIGE ARRANGEMENTER

Hold dig selv og dine medarbejdere opdateret om jura, medietransparens, digitale værktøjer og meget mere med vores løbende arrangementer.

STÆRK VÆRKTØJSKASSE

Vores medlemmer får adgang til vores værktøjskasse med standardaftaler, guidelines, benchmarks og analyser, der giver værdi i det daglige arbejde.


Spørgsmål?

Har du spørgsmål til kontingentet eller medlemskabet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på info@annoncoer.dk