Udvid marketingafdelingen med 70 års erfaring

Sådan bliver du medlem

Ønsker du at blive medlem eller høre hvad et medlemsskab kan gøre for jeres afdeling eller koncern, så skriv en mail til os.

Send en mail til info@annoncoer.dk

Hvem kan blive medlem?

Alle virksomheder uanset branche, der annoncerer professionelt, kan få noget ud af at være medlem af Dansk Annoncørforening. Hvad enten I er en stor annoncør, der vil styrke jeres indflydelse rent politisk, eller en mindre virksomhed med løbende behov for juridisk rådgivning, seminarer, temamøder, analyser eller værktøjer til marketingafdelingen.  

”Vi har været med i Dansk Annoncørforening i mere end 20 år, og alene gennem den juridiske rådgivning er medlemsskabet tjent ind flere gange”. – Mads Friis, Commercial Director, McDonalds

Hvem er medlem?

Vores medlemmer repræsenterer både Business to Consumer og Business To Business, store som små.

Se vores medlemmer 

Det koster det at være medlem i 2017

Når vi har kunne være aktive siden 1947, skyldes det først og fremmest, at den værdi, medlemmer får ud af det, er større end den pris, de betaler.  Selve kontingentet er baseret på jeres samlede marketingbudget*. På den måde kan mindre virksomheder også få glæde af fordelene til en rimelig pris.

Vi arbejder med følgende otte kontingentkategorier:

Marketingbudget Årskontingent
1 : under 500.000 6.000 kr
2 : fra 1/2 – 2 mio. kr 10.800 kr
3 : fra 2 – 4 mio. kr 15.300 kr
4 : fra 4 – 6 mio. kr 20.100 kr
5 : fra 6 – 10 mio. kr 23.400 kr
6 : fra 10 – 20 mio. kr 26.700 kr
7 : fra 20 – 25 mio. kr 29.800 kr
8 : over 25 mio. kr 33.200 kr

*Marketingbudgettet omfatter i denne forbindelse jeres udgifter til annoncering i trykte- og æterbårne media, omkostninger til film-, tryksags- og outdoor reklame og til butiksreklame, udstillinger og messer samt sponsorering, events m.v.


Juridisk rådgivning

I kan få gratis rådgivning fra førende specialister hos Kromann Reumert om konkrete kampagner og ideer. Som medlem får I god pris på juridisk hjælp til kontrakter, gennemgang af website i forhold til persondataloven.

En politisk stemme

Foreningen er høringsberettiget og kan tage sager op med forbrugerombudsmanden – sammen er vi med til at sætte kursen på markedsføringsområdet.

rådgivning og sparring

Vi rådgiver og sparrer i forhold til jeres bureaukontrakter og aftaler med produktionsselskaber.

Stærkt fællesskab

I bliver en del af et fællesskab med Danmarks førende annoncører og kommer i naturlig betragtning til deltagelse i Danmarks stærkeste jury ved Danish Digital Award.

FAGLIGE ARRANGEMENTER

Vi afholder løbende arrangementer, der inspirerer og holder jeres marketingafdeling opdateret.

STÆRK VÆRKTØJSKASSE

I får adgang til konkrete værktøjer og dokumenter, der styrker jeres daglige arbejde og bureaurelationer.


Spørgsmål?

Har du spørgsmål til kontingentet eller medlemskabet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på info@annoncoer.dk